Pieter De Ruijter

Partner

Pieter heeft bijna 20 jaar ervaring als IE-gemachtigde, waarvan meer dan 16 jaar bij het grootste Nederlandse IE-bureau in Amsterdam. Pieter kwam in januari 2017 als Partner bij HGF in dienst. 

Pieter is een gecertificeerde merken- en modellengemachtigde in de Benelux en Europa.

Pieter heeft een grote kennis van de vele aspecten van intellectueel eigendom, gericht op het beheer, en de goedkeuring, bescherming, handhaving en exploitatie van merken en modellen. Als gepassioneerde, ruimdenkende, toegankelijke, bekwame discussiepartner van een grote variëteit aan grote en kleine, eenvoudige en complexe cliënten kan Pieter zich vlot aan elke situatie aanpassen, en voert gesprekken op elk niveau. Met de gebruikelijke dosis inventiviteit en creatief denken zoekt Pieter altijd naar een pragmatische en meerwaarde biedende oplossing om aan de wensen van cliënten en aan hun commerciële en strategische doelen te voldoen.

Pieter is lid van de Beneluxvereniging voor Merken- en Modellenrecht (BMM), de International Trademark Association (INTA) en MARQUES.

WTR 1000 (2017) schrijft: “Als deskundige gemachtigde die altijd de grote lijnen van zaken in de gaten houdt en op wie men volledig kan vertrouwen, beheert Pieter de Ruijter met gemak de belangrijkste portefeuilles voor internationale zwaargewichten.” 

All latest updates