Vacatures

HGF is een van de toonaangevende specialisten in het VK op het gebied van intellectuele eigendomsrechten, en we zijn altijd op zoek naar nieuwe getalenteerde mensen die bij ons willen komen werken om onze cliënten te helpen de grote hoogten te bereiken die ze verdiend hebben met hun ideeën. Wanneer u op zoek bent naar een uitdagende baan waarin u uw juridische en technische expertise ten volle en voor echt belangrijke zaken kunnen gebruiken, is HGF de juiste firma voor u.

We hebben de reputatie goed voor onze medewerkers te zorgen, met fantastische werkruimtes en een scala aan riante secundaire arbeidsvoorwaarden, om te waarborgen dat iedereen tijdens de groei van onze firma kan werken aan het ontwikkelen en verbeteren van zijn of haar specialistische vaardigheden. We zijn de enige IE firma in het VK met een HR-partner, waarmee we laten zien hoe belangrijk we alle afdelingen vinden en we u de garantie bieden dat u alle ondersteuning krijgt die u nodig hebt wanneer u bij ons werkt.

Bij HGF leiden we ons bedrijf met een onconventionele hiërarchie, zodat iedereen ruimte voor vooruitgang heeft, ongeacht de functie. Ons team maakt ons tot wat we zijn, en daarom doen we er alles aan om nieuwe medewerkers te helpen in contact te komen en samen te werken met toonaangevende gemachtigden en advocaten, zowel tijdens het dagelijkse werk als in de trainingen en seminars die we het hele jaar door voor onze professionals organiseren.