Onze Mensen

Gebouwd op een fundament van geweldige experts

Bij HGF selecteren we de beste medewerkers en maken deze nog beter door middel van goede training, communicatie en samenwerking.

Zonder deze stevige focus op de individuele sterke kanten van onze mensen zouden we geen succesvolle oplossingen kunnen bieden aan onze klanten in verschillende industrie├źn en met verschillende achtergronden. De inzetbaarheid van de werknemers van HGF wordt niet bepaald door hun locatie; onze teams van advocaten, merkenadviseurs en patentspecialisten kunnen worden ingezet in alle organisaties en deze flexibiliteit heeft ons in staat gesteld te groeien en op wereldwijde schaal te concurreren.

Onze experts, ondersteund door onze formalities- en vernieuwingsteams, staan voor u klaar om ervoor te zorgen dat u altijd toegang heeft tot advies en ondersteuning wanneer u dat nodig heeft. Klik op een van de onderstaande profielen voor meer informatie over de individuele sterke punten van elk teamlid.

De term 'Partner' verwijst naar een aandeelhouder in HGF Limited en/of een deelnemer in HGF Law LLP.

 • Alexander Hagen Partner

  Alexander begon zijn carrière in de IP branche op de juridische afdeling van een multinationaal bedrijf. Daarna ging hij bij een nichebureau werken en na een paar jaar trad hij in dienst bij een gerenommeerd Internationaal IE-bureau in Amsterdam.

 • Kasper Radstake Partner

  Kasper heeft bijna 20 jaar ervaring als IE-consultant. Hij is gespecialiseerd in het adviseren van cliënten inzake de bescherming, handhaving en exploitatie van hun intellectuele eigendomsrechten, zoals merken, modellen en auteursrechten, op wereldwijd niveau. Kasper is gespecialiseerd in wereldwijd portfolio management, het opstellen van grensoverschrijdende oppositie- en handhavingstrategieën, due diligence en namaakbestrijding. Kasper kwam in januari 2017 bij HGF in dienst.

 • Pieter de Ruijter Partner

  Pieter heeft bijna 20 jaar ervaring als IE-consultant en kwam in januari 2017 als Partner bij HGF in dienst. Zijn specialismes hebben, met name, betrekking op advisering en aanverwante diensten op het gebied van merken en modellen (vormgeving).

 • Dr Achim Krebs Partner

  Achims dienstverlening baseert op de ruime ervaring die hij heeft opgedaan in zowel het bedrijfsleven, het vrije beroep, als ook de academische wereld. Een breed scala aan chemische, farmaceutische, medische technologieën en materiaalkunde behoren tot zijn vakgebieden.

 • Susanne Bilderbeek Senior Trade Mark Attorney

  Susanne is in maart 2017 als Senior Trademark Attorney bij HGF in dienst gekomen op ons kantoor in Amsterdam. Hiervoor heeft zij ruim 10 jaar ervaring opgedaan bij een gerenommeerd IE-kantoor in de Benelux.

 • Olivier ten Brink Senior Trade Mark Attorney

  Olivier is in maart 2017 als Senior Trademark Attorney bij HGF in dienst gekomen op ons kantoor in Amsterdam. Hiervoor heeft hij ruim 10 jaar gewerkt bij een gerenommeerd IE-kantoor in de Benelux.

 • Erik Lensink Trainee Trade Mark Attorney

  Erik is in augustus 2018 bij HGF in dienst gekomen op het kantoor in Amsterdam. Daarvoor heeft hij bijna 10 jaar bij een gerenommeerd IE-kantoor gewerkt.