Het Merkenteam is gefocust op het namens onze cliënten veiligstellen van intellectuele eigendomsrechten, in de Benelux, het Verenigd Koninkrijk en alle andere landen binnen en buiten de Europese Unie. Onze dienstverlening is opgezet om u te helpen uw merken en andere intellectuele eigendomsrechten te beschermen, waarbij we er steeds voor zorgen dat ons team over alle expertise beschikt die daarvoor nodig is, of u nu iemand zoekt die het beheer van uw bestaande merkenportefeuille overneemt of advies wilt over een goede strategie voor de bescherming van een nieuw merk of product.

Merken behoren tot de belangrijkste activa van uw bedrijf, want ze zorgen ervoor dat u zich met uw bedrijf van andere bedrijven onderscheidt en ze vormen een aantrekkingskracht die uw klanten naar binnen trekt. Het is voor ieder bedrijf van vitaal belang dat het zijn merken beschermt. Hoe kunt u deze bescherming versterken? Bij HGF helpen we u niet alleen bij het vinden en beschermen van een geschikt merk, maar we bieden ook een compleet scala aan dienstverlening om u te helpen maximale waarde uit uw merk te halen.

We zijn experts op het gebied van het merkenrecht en merkenrechtelijke procedures en adviseren u graag over nationale en wereldwijde beschermingsstrategieën. Verder hebben wij zeer veel ervaring op het gebied van het beheren en bewaken van IE portefeuilles en zorgen we ervoor dat dit zo kostenefficiënt mogelijk gebeurt zodat de winstgevendheid van uw onderneming wordt vergroot. Wij begrijpen dat branding cruciaal is voor de bedrijfsvoering en de reputatie van onze cliënten. Met adviseurs die zich volledig inzetten voor het bevorderen van de impact van sociale en digitale media op uw merk zullen we naar efficiënte merkstrategieën toewerken vanaf het moment dat we met u samenwerken.

Onze dagelijkse werkzaamheden voor uw merkenportefeuille omvatten verschillende taken, waarbij we u tijdens het volledige proces toegang tot uw portefeuille geven via een Client Portal. Hierdoor wordt gewaarborgd dat alles wat we doen transparant en duidelijk voor u is. We coördineren nationale en internationale merkdepot trajecten en zorgen dat de merkportefeuilles van onze cliënten zo sterk, efficiënt en up-to-date mogelijk zijn.

Via onze gespecialiseerde dienstverlenings- en sectorteams bieden we ook andere diensten aan zoals het afhandelen van internet- en domeinnaamkwesties en het bieden van hulp en advies bij auteursrechtkwesties en het registreren en handhaven van modelrechten.

Ons team

Onze gespecialiseerde merkenadviseurs beschikken over een schat aan ervaring in opposities en beroepszaken, en hebben vele cliënten in de Benelux, het Verenigd Koninkrijk en de EU (EUIPO), en hierbuiten, vertegenwoordigd in merkenrechtelijke procedures.

Wanneer u meer wilt weten over het team, zie onderstaand of neem contact op met enquiries@hgf.com, die u in contact zullen brengen met een adviseur die in uw sector werkt.