De teams in ons bedrijf zijn samengesteld uit ervaren adviseurs in een groot aantal juridische en technische disciplines, waardoor ze kennis vanuit de adviespraktijk, de industrie en de academische wereld met zich meebrengen. Deze breedte en diepte van onze expertise maakt het mogelijk onze cliënten de juiste combinatie aan vaardigheden te bieden, die past bij hun commerciële behoeften. 

Ook hebben we een bekwaam ondersteuningsteam, dat onze professionals in staat stelt het hoge serviceniveau te bieden dat onze klanten van ons verwachten, vanaf het indienen van een depot tot en met het betalen van verlengingskosten. Hiervoor hebben we teams samengesteld die zich uitstrekken over meerdere functies en meerdere kantoren, die beschikken over een scala aan ervaring en die interne processen hebben ontwikkeld op het gebied vanr het aanvragen/deponeren, registreren, en verlengen van de IE rechten van onze cliënten.

Deze teams zijn getraind in het gebruiken van bewezen methoden voor procesanalyse en -verbetering. We hebben onze eigen in-house softwaresystemen voor zaak- en documentenbeheer ('docketing') zodanig ontworpen dat deze volledig geïntegreerd zijn met onze processen.