Dienstverlening

Een “full-service” kantoor voor het beschermen van uw innovaties

HGF biedt alles wat u verwacht van een adviesbureau van wereldklasse op het gebied van intellectueel eigendom, met inbegrip van het indienen van octrooi- en merkaanvragen en het behandelen van beroepszaken en opposities om uw uitvindingen, merken en creatieve werken te beschermen. We richten ons op het integreren van onze dienstverlening in uw bedrijf, met deskundigen in uw sector, om te waarborgen dat u echt het maximale uit uw ideeën haalt. Onze teams richten zich op  het geven van bekwaam en professioneel advies en het bieden van ondersteuning bij iedere fase van het proces. Hier kunt u meer lezen over de soorten dienstverlening die we bieden.

Octrooien - HGF heeft een sterk team van octrooi-adviseurs om te waarborgen dat, wanneer u op zoek bent naar bescherming of  zekerheid, uw intellectueel eigendom wordt beschermd door mensen die  uw bedrijf echt begrijpen.

Merken - HGF richt zich op het het bieden van een volledig geïntegreerde dienstverlening op het gebied van merken, waarbij we waarborgen dat uw intellectueel eigendom en uw investeringen op effectieve wijze worden beschermd .

Formaliteiten en Verlengingen - De teams in ons bedrijf zijn samengesteld uit ervaren adviseurs in een groot aantal juridische en technische disciplines, waardoor ze kennis uit de adviespraktijk, de industrie en de academische wereld met zich meebrengen.

Beroepszaken en opposities - Dienstverlening - HGF - We voeren beroepsprocedures en opposities uit met behulp van een combinatie van kennis van de sector, commerciële scherpzinnigheid en grondig onderzoek, zodat voor iedere cliënt een sterke strategie gewaarborgd is.

Auteursrechten - Ons auteursrechtenteam richt zich op de maximalisering van de waarde van alle auteursrechten die u bezit, als ook op strategie en communicatie, zodat uw bedrijf het maximale uit de geïntegreerde dienstverlening van HGF kan halen op het moment dat u dat nodig hebt.

Modelrechten - Ons modellenrechtteam richt zich op het identificeren van uw rechten, waardoor u de waarde daarvan binnen uw bedrijf kunt maximaliseren en uw intellectueel eigendom tegen onrechtmatige exploitatie kunt beschermen.

Due diligence en Freedom-to-Operate - Het uitvoeren een due diligence of “freedom-to-Operate” project kan een complexe taak zijn, reden waarom onze deskundigen altijd klaar staan om hierover te adviseren en u tijdens het volledige proces op de hoogte te houden.

Strategie - Waarborgen dat u een IE strategie voor uw intellectueel eigendom hebt is de sleutel voor een succesvolle relatie met onze cliënten, reden waarom onze octrooi- en merkenadviseurs met u zullen samenwerken om tot de  beste oplossing voor uw bedrijf te komen.