Contact

Intelligente mensen met elkaar in contact brengen

HGF richt zich  op het bieden van  uitgebreide dienstverlening in de Benelux, het Verenigd Koninkrijk en alle andere landen binnen en buiten de Europese Unie. Wanneer u  met ons van gedachten wilt wisselen over mogelijke samenwerking, kunt u ons op onderstaand telefoonnummer bellen of een e-mail sturen naar enquiries@hgf.com, om in contact te worden gebracht met de voor u juiste persoon.

Instructies van professionals

Wanneer u octrooi- of merkengemachtigde bent en ons instructies wilt geven om bijvoorbeeld een nieuwe aanvrage in te dienen of te reageren op een nieuwheidsrapport, kunt u contact opnemen met onze afdeling 'Docketing'.

E-mail: docketing@hgf.com

Fax: +44(0) 113 233 0101

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met uw gebruikelijke HGF kantoor. Controleer of u een volledige bevestiging en schriftelijke bevestiging van uw instructies ontvangt.

Verlengingen

Wanneer u wilt dat wij zorgdragen voor (betaling van) een annuïteit, vernieuwing of instandhoudingstaks , dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Vernieuwingen.

E-mail: renewals@hgf.com

Fax: +44(0) 113 233 0101

Controleer of u een volledige bevestiging en schriftelijke bevestiging van uw instructies ontvangt.

Accounts

Wanneer u een betaling op een account wilt doen, de status van een account wilt controleren of een factuur wilt betalen, kunt u contact opnemen met onze afdeling Accounts.

Telefoon: +44(0) 113 233 0100

E-mail: accounts@hgf.com

Fax: +44(0) 113 233 0101

Controleer of u een volledige bevestiging en schriftelijke bevestiging van uw instructies ontvangt.

Vacatures

Voor vragen over loopbaanmogelijkheden: zie de vacaturepagina's binnen deze website voor meer informatie over onze huidige vacatures of stuur een e-mail naar ons team voor werving en selectie.

E-mail: hr@hgf.com