HGF biedt dynamische dienstverlening op het gebied van intellectueel eigendom waar iedere innovatieve en competitieve organisatie behoefte aan heeft, waar ook ter wereld en wanneer dan ook. Onze aanpak is er één van echte samenwerking, vanaf het ontstaan van ideeën tot en met het handhaven van uw IE rechten. Onze unieke en succesvolle relaties met cliënten zijn te danken aan onze strategische teams, die precies dat kunnen bieden waarnaar u op zoek bent.

Onze sectorspecifieke deskundigen begrijpen onmiddellijk de behoeften van onze klanten, iedere keer weer. Mede dankzij onze relaties met andere organisaties over de hele wereld kunnen we in de IE behoeften van ieder bedrijf voorzien, waar ook ter wereld. Onze passie voor uitmuntendheid wordt niet alleen zichtbaar in de deskundigen die voor ons werken, maar ook in ons uitgebreide portfolio. We werken met de grootste ondernemingen en de meest prestigieuze onderwijsinstituten ter wereld, ja, zelfs met uitvinders die Nobelprijzen hebben gewonnen.

HGF Limited ('HGF') is een kantoor van octrooi- en merkengemachtigden. Verwijzingen op deze website naar een 'partner' zijn verwijzingen naar een aandeelhouder van HGF Limited. De meeste partners zijn geregistreerde octrooi- of merkengemachtigden. Echter, sommige partners zijn advocaten of andere senior medewerkers van het HGF-team, die voor levering van onze diensten zorgen of hierbij assisteren.

HGF Law LLP ('HGF Law') is een verwant kantoor van advocaten. Alle partners van HGF Law zijn ook aandeelhouders (partners) in HGF Limited. Meer gegevens over HGF Law kunt u hier vinden.