HGF heeft een getalenteerd en gespecialiseerd team van ingenieurs, die  ervaring hebben in vakgebieden zoals automobieltechniek, luchtvaarttechniek, cleantech, energie en medische hulpmiddelen. Onze ervaring helpt onze cliënten het volle commerciële potentieel van hun uitvindingen en innovaties te realiseren.

Omdat zich onder de deskundigen van HGF een aantal wetenschappers met postdoctorale onderzoekservaring bevindt, kunt u ervan op aan dat u een firma kiest die begrijpt wat u aan het doen bent en wat de kneepjes van het vak binnen de sector zijn.

HGF biedt professioneel, commercieel gericht advies aan werktuigbouw bedrijven van over de hele wereld en helpt u bij het ontwikkelen en fine-tunen van uw IE strategie om de beste resultaten voor uw bedrijf te bereiken. Wanneer u al in het bezit bent van intellectueel eigendom dat u wilt exploiteren of wanneer u algemeen advies wenst over IE kwesties inzake engineering, beschikt ons team van ingenieurs over de passie en de expertise om u volledige dienstverlening op het gebied van IE te bieden.

Naast het afhandelen van octrooiaanvragen en het voeren van octrooiopposities wereldwijd, kunnen we een audit uitvoeren van de geoctrooieerde en niet-geoctrooieerde IE van uw bedrijf, wat helpt een licht te werpen op de sterke en zwakke elementen van uw portfolio en u helpt goede en weloverwogen zakelijke besluiten te nemen.

Ons team beschikt over een grote expertise in diverse engineering gebieden, met inbegrip van propulsiesystemen, nucleaire technieken, drug delivery, olieboortechnogie en lucht- en ruimtevaartcomponenten. Van de bescherming van nieuwe mechanische en elektromechanische uitvindingen tot en met het beheer en de handhaving van uw IE: we kunnen u helpen de opbrengsten die uw intellectueel eigendom voor uw bedrijf oplevert te maximaliseren.

HGF werkt met een grote diversiteit aan cliënten, van blue-chip multinationals tot start-ups en van onderzoeksuniversiteiten tot door de overheid gesubsidieerde organisaties. Ons sterke track-record op het gebied van IE aspecten van Engineering  en ons zeer bekwame team van octrooi-adviseurs maken ons tot de natuurlijke keuze voor een groot aantal instituten.

Ons team

HGF heeft een team van bekwame adviseurs in dienst die allemaal een universitaire opleiding in een technische discipline hebben, zodat u weet dat u werkt met mensen die zowel de techniek van uw uitvindingen begrijpen als de juridische aspecten die nodig zijn om ze te beschermen en te exploiteren.

Met een technisch bereik dat reikt van productie, automobieltechniek, elektrische gereedschappen, wegen- en bruggenbouw en vele andere disciplines, zijn we in staat bedrijven die in een veelheid van disciplines opereren steeds hetzelfde hoge niveau van dienstverlening te bieden.

Wanneer u contact wilt opnemen met het team van ingenieurs, kunt u een e-mail sturen naar enquiries@hgf.com voor meer informatie en advies.