HGF biedt deskundige, commercieel gerichte advisering en dienstverlening inzake octrooien aan een scala aan organisaties die werken in de sector Elektrotechniek en geavanceerde technologie. Behalve dat we u helpen met uw octrooiaanvragen over de hele wereld, kunnen we u ook assiteren bij het vormgeven van een IE strategie voor uw bedrijf, waardoor u in staat bent optimaal gebruik te maken van uw portfolio en nieuwe kansen voor de toekomst te identificeren.

Van opto-elektrotechniek tot computersoftware, HGF kan u helpen uw IE activa voor te bereiden op groei. We kunnen ook onderzoek doen naar technische ontwikkelingen bij uw concurrenten, zodat u komende dreigingen tijdig kunt identificeren en zich hierop kunt voorbereiden.

 

Het zich continu ontwikkelende karakter van de Elektrotechnieksector en met name de snelle vooruitgang op het gebied van telecommunicatie, semiconductoren en computersoftware maken het meer dan ooit belangrijk  het intellectueel eigendom van uw bedrijf te beschermen en te handhaven. HGF biedt een volledig pakket aan dienstverlening om u precies daarmee te helpen, waarbij we een inventaris opmaken van uw huidige IE portfolio, en de sterke en zwakke kanten daarvan in kaart brengen om op voort te bouwen.

De kracht van HGF zit hem in onze adviseurs, die allemaal een  Master of Postgraduate Degree in een technische discipline hebben. Dat maakt ons bij uitstek geschikt om van de nieuwste ontwikkelingen in de Elektrotechniek op de hoogte te blijven en geeft onze cliënten het voordeel dat ze octrooi-adviseurs hebben met een diepgaand begrip van hun vakgebied, die meer zijn dan alleen IE deskundigen maar die ook gepassioneerd zijn over hun studierichting.

Behalve het doen van octrooiaanvragen, het voeren van oppositie inzake octrooien en het geven van geldigheidsadviezen over octrooi- en modelrechten, kan HGF voor u zoeken naar kennis over uw concurrentie en u strategisch advies bieden over uw IE portfolio, om u te helpen besluiten wat hierna de richting van uw bedrijf moet zijn. We helpen ook bij kwesties rondom internet en domeinnamen, en bieden u volledige toegang tot uw IE gegevens via onze innovatieve Client Portal.

Ons team

De groep voor Elektrotechniek en geavanceerde technologieën van HGF bestaat uit bekwame wetenschappers met postdoctorale onderzoekservaring. Omdat we begrijpen hoe belangrijk het is op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in een vakgebied, werken onze specialisten nauw samen met toonaangevende universiteiten en onderzoeksinstituten.

Veel leden van ons team zijn gespecialiseerd in een specifiek vakgebied, met expertises in microprocessorarchitectuur, netwerksystemen, medical devices, software, geavanceerde fysica en nog veel meer. Dit betekent dat we kunnen waarborgen dat onze cliënten profiteren van het feit dat ze de juiste mensen hebben om mee samen te werken.

Wanneer u contact wilt opnemen met een specialist, kunt u een e-mail sturen naar enquiries@hgf.com voor meer informatie en advies.