Wanneer u een productontwerp hebt, wilt u zeker weten dat u dit kunt gebruiken zonder u zorgen te hoeven maken over mogelijke conflicten, en wilt u ervoor zorgen dat u kunt optreden tegan copy-cats en concurrenten die uw rechten schenden. Ons team van modellenrecht specialisten kan u bij iedere stap die u onderneemt ondersteunen om ervoor te zorgen dat uw modellen beschermd zijn en worden gebruikt op een manier die voor uw bedrijf het hoogste rendement oplevert. 

Ons team van modellenrecht specialisten richt zich op het identificeren van uw rechten, waardoor u de waarde daarvan binnen uw bedrijf kunt maximaliseren en uw intellectueel eigendom tegen misbruik kunt beschermen. We kunnen u ook adviseren over het doorontwikkelen van uw product en kunnen u helpen om inbreukrisico’s zoveel mogelijk te beperken.

De merkenrecht- en advocatenteams van HGF zijn gespecialiseerd in het beschermen van uw productontwerpen, het coördineren van internationale registratieprojecten en het beoordelen van uw portfolio om u te helpen nieuwe en innovatieve manieren te vinden om gebruik te maken van uw modellen. We hebben advocaten en andere professionals in dienst met specialistische kennis op het gebied van de wetenschap en technologie, dus als u uw model met onze hulp registreert, kunt u ervan op aan dat onze mensen weten hoe ze u het beste kunnen ondersteunen bij het verder ontwikkelen van uw bedrijf.

Ons team

Het team van modellenrecht specialisten van HGF bestaat uit advocaten, gemachtigden en professionals die zich uitsluitend bezighouden met het beschermen van modelrechten en het team belooft u deskundigheid en een passie voor het werken met echt innovatieve productontwerpen en de mensen die deze creëren.

Wanneer u contact wilt opnemen met het modellenrecht team, kunt u een e-mail sturen naar design@hgf.com voor meer informatie en advies.