Hoewel uw creatieve werk automatisch wordt beschermd door het auteursrecht, is er geen enkele reden om geen strategie hiervoor te hebben. Onze dienstverlening op het gebied van het auteursrecht waarborgt dat u bij iedere stap ondersteuning en advies krijgt van één van onze experts, zodat u het maximale uit uw rechten kunt halen.

Bedrijven creëren iedere dag werken waarop auteursrechten rusten en ons team van auteursrecht specialisten is gericht op het, samen met u, werken aan het maximaliseren van de waarde van elk van deze auteursrechtelijk beschermde werken. Wanneer u advies nodig hebt over het beschermen van uw werk of het optreden tegen inbreuk op uw auteursrechten, staan onze experts voor u klaar om tot op de bodem uit te zoeken wat uw auteursrechtelijke positie is en hoe we een zo goed mogelijk resultaat kunnen bereiken.

Als onderdeel van het team van merken adviseurs van HGF zijn onze auteursrecht specialisten in staat voor u de administratie en correspondentie te beheren van alle zaken die uw auteursrechten betreffen, waaronder inbreuken op uw auteursrechten. We hebben experts in dienst op vele gebieden van   wetenschap en technologie, waardoor we u altijd kunnen koppelen aan iemand die uw sector begrijpt en die u kan helpen door de wetgeving voor intellectueel eigendom in het algemeen en auteursrecht in het bijzonder te navigeren.

Ons team

Onze professionals en advocaten in ons auteursrechten team hebben zeer gevarieerde achtergronden en specialismen. We zijn toegewijd aan het beschermen van originele creatieve werken en het vinden van manieren om deze werken op een goede wijze te exploiteren, en u zult merken dat de mensen in onderstaand team u graag helpen en adviseren om ervoor te zorgen dat uw werk beschermd is en van waarde is voor uw bedrijf.

Wanneer u contact wilt opnemen met het team van auteursrecht specialisten, kunt u een e-mail sturen naar copyright@hgf.com voor meer informatie.