Training van Professionals

Bij HGF willen we er zeker van zijn dat terwijl u bij ons werkt, u ook altijd werkt aan loopbaanontwikkeling, en daarbij proberen we u te helpen dit op een aantal manieren te bereiken, bijvoorbeeld via netwerken, trainingen en jaarlijkse seminars. Ook hebben we een speciaal trainingsbudget voor alle trainees die bij ons een loopbaan als Professional of Support Staff beginnen, waarbij het budget op flexibele wijze kan worden gebruikt om hun academische en professionele opleidingsniveau door te zetten naar volledige kwalificatie, en nog verder dan dat.

 

Training en ontwikkeling van Professionals

Professionals hebben allemaal hun eigen trainingsbudget dat ze kunnen gebruiken zoals ze willen om hun professionele kwalificaties te verbeteren. Dankzij dit budget kunnen onze medewerkers hun eigen beslissingen nemen met betrekking tot hun opties voor training en studie, op basis van hun eigen individuele behoeften.

Iedere trainee heeft een partner die als mentor supervisie geeft en hem of haar door het kwalificatieproces leidt. Tijdens en na de kwalificatie wordt de ontwikkeling van vaardigheden in het omgaan met cliënten, presentatie en marketing ondersteund met behulp van een scala aan programma's voor persoonlijke ontwikkeling.

HGF en HGF Law Annual CPD Conference

Ieder jaar organiseert HGF de Continual Professional Developments (CPD) conferentie, waarmee Professionals binnen de firma de kans krijgen collega's van andere kantoren te ontmoeten en ideeën uit te wisselen over de sector waarin we werken. Het is ook een kans om uw vereisten op het gebied van CPD een boost te geven en natuurlijk hebben we veel plezier met het hele HGF-team samen!

Ontwikkeling van Support Staff

Voor onze Support Staff kent HGF een jaarlijks speciaal trainingsbudget toe om de ontwikkeling van een scala aan beroepsvaardigheden te stimuleren. We hebben een evaluatiesysteem om trainingsbehoeften in het hele bedrijf te identificeren, waardoor we zowel aan de ontwikkeling van vaardigheden kunnen werken als aan het ondersteunen van de ontwikkeling van sectorkwalificaties.