Willemijn Doctor

Senior Trade Mark Attorney

Willemijn heeft meer dan 20 jaar ervaring als merken- en modellengemachtigde en adviseert clienten uit verschillende disciplines over de bescherming en het beheer van hun merken- en modellenportefeuille. Zij staat ook clienten bij in oppositie- en doorhalingsprocedures bij de Benelux en EU Bureaus voor de Intellectuele Eigendom.

Willemijn is merkengemachtigde sinds 1997 en heeft uitgebreide ervaring in het adviseren van clienten over de bescherming en het beheer van hun merken- en modellenportefeuille en in het bijstaan van clienten bij nieuwe merk- en productintroducties. Voordat zij bij HGF in dienst kwam, heeft zij ruim 20 jaar als merkengemachtigde voor een groot internationaal IE-kantoor gewerkt.

Willemijn’s praktijk omvat alle aspecten van het merken- en modellenrecht, van strategisch advies over de beschikbaarheid en bescherming van merken en modellen, tot het voeren van nationale en internationale registratieprocedures. Zij staat clienten bij in oppositie- en doorhalingsprocedures bij de Benelux en EU Bureaus voor de Intellectuele Eigendom en voert schikkingsonderhandelingen.

Zij adviseert clienten uit verschillende disciplines, waaronder sport en recreatie, fashion, financiele diensten, food and beverage, huishoudelijke producten en de automotive industrie.

Willemijn is gecertificeerd merken- en modellengemachtigde en lid van de Beneluxvereniging voor Merken- en Modellenrecht (BMM). Zij is voorzitter van de BMM Programmacommissie.