Kasper Radstake

Partner

Kasper heeft bijna 20 jaar ervaring als IE-consultant. Hij is gespecialiseerd in het adviseren van cliënten inzake de bescherming, handhaving en exploitatie van hun intellectuele eigendomsrechten, zoals merken, modellen en auteursrechten, op wereldwijd niveau. Kasper is gespecialiseerd in wereldwijd portfolio management, het opstellen van grensoverschrijdende oppositie- en handhavingstrategieën, due diligence en namaakbestrijding. Kasper kwam in januari 2017 bij HGF in dienst.

Kasper rondde in 1996 zijn rechtenstudie aan de Universiteit van Amsterdam af waarna hij in 2001 het examen van de Beneluxvereniging voor Merken- en Modellenrecht (BMM) met goed gevolg aflegde. In de afgelopen 15 jaar heeft Kasper gewerkt bij een gerenommeerd merkenbureau in Amsterdam. Kasper bedient zeer aansprekende cliënten in o.a. de mode-, retail-, food, farmaceutische en sierteeltsector.

WTR 1000 (2017) schrijft: "Kasper is an outstanding, hands-on attorney who is always on the ball" and "is a genius at building ironclad portfolios."

Kasper is lid van de Beneluxvereniging voor Merken- en Modellenrecht (BMM), de International Trademark Association (INTA) en MARQUES.

Andere activiteiten van Kasper zijn:

  • Lid Keurmerkcommissie van de Beneluxvereniging voor Merken- en Modellenrecht (BMM)
  • Examinator Beroepsopleiding Benelux Merken- en Modellengemachtigden (BBMM)
  • Publiceren van artikelen op het gebied van Intellectueel Eigendom, onder andere in WTR
  • Bestuurslid van een Anti-Namaak organisatie genaamd TM Eye tot 2016