Trainee Patent Attorney - Chemie - Den Haag

Den Haag

Job Ref: Chem/DenHaag/19

Job Type: Trainee

Locations: The Hague

Sectors: Patents, Chemistry

Waarom je moet overwegen om een octrooigemachtigde te worden

Het is een intellectueel veeleisend beroep waarbij het werk fascinerend is en het beroep zeer wordt gerespecteerd. De rol van octrooigemachtigde vereist een unieke combinatie van wetenschap, recht en taal om een ​​breed scala van klanten te helpen bij het beschermen van hun innovaties. Om een ​​octrooigemachtigde te worden, bent u verplicht om de Professional Dutch en European Patent Attorney-opleiding één dag per week bij te wonen en af te ronden gedurende een periode van drie jaar. Tijdens het werk krijgt u ondersteuning bij elke stap om u te helpen alle benodigde wet- en vaardigheden te leren om een ​​eersteklas octrooigemachtigde te worden. Eenmaal gekwalificeerd, betreedt u een kleine maar nichemark en kunt u uzelf in de toekomst een financieel lucratief beroep bewijzen.

HGF is een van de vooraanstaande bedrijven in intellectuele eigendom in Europa. Om de aanhoudende groei van ons kantoor in Den Haag te ondersteunen, zijn we op zoek naar kandidaten op trainee niveau die een Master of een doctoraat diploma hebben behaald op het gebied van chemie.

De functie van octrooigemachtigde
Octrooigemachtigden bieden technische oplossingen en schrijven complexe octrooidocumenten die de waardevolste uitvindingen van hun klanten wettelijk beschermen; dit vereist een diepgaand begrip van hun technisch specialisme en een even diepe kennis van de relevante wetgeving en wettelijke vereisten die variëren naargelang het land van registratie.

De vacature
Functieniveau: Trainee
Locatie: Den Haag

Salarispakket
Competitief salaris, aanzienlijk stijgend met kwalificatie. Inclusief bonus en uitstekende voordelen, waaronder pensioen en 25 dagen vakantie.

Kandidaat vereisten
HGF is opzoek naar een kandidaat die:

• een graad en voltooide Masters of PhD op het gebied van chemie of aanverwante gebieden bezit;
• een brede interesse heeft in wetenschap en technologie
• uitstekende Engelse schriftelijke en mondelinge vaardigheden heeft;
• een goede beheersing heeft van het Nederlands en het Frans of Duits;

De succesvolle kandidaat moet zijn:
• zeer nauwkeurig en geletterd;
• graag willen leren en kennis ontwikkelen;
• sociaal zelfverzekerd en flexibel in houding en benadering;
• kunnen genieten van een intellectueel veeleisende en vaak onder druk staande omgeving
• een team speler

Dit is een uitzonderlijke kans om dit belonende en interessante beroep in te gaan en om deel te nemen aan het zeer bekwaam team van advocaten in Den Haag. HGF is een vooruitstrevend bedrijf met een open en niet-hiërarchische structuur, waarbij trainees worden aangemoedigd om al in een vroeg stadium bij klanten te worden betrokken en waar uitstekende ondersteuning wordt geboden aan trainees om een ​​kwalificatie te behalen.

Voor meer informatie over hoe het is om een ​​trainee bij HGF te zijn, ga je naar: https://ipcareers.co.uk/trainees/hgf-katherine-munro-trainee-patent-attorney/

Interesse?
Stuur je CV en een sollicitatiebrief in het Engels naar John Gibbs, Recruitment Specialist via recruitment@hgf.com

recruitment@hgf.com

Apply online

Apply Online