Trade Mark Attorney - Amsterdam

Amsterdam

Job Ref: AMS/TM17

Job Type: Qualified Professionals

Locations: Amsterdam

Sectors: Trade Marks

Ben jij merkengemachtigde en op zoek naar een nieuwe uitdaging in een dynamisch team in Amsterdam?

HGF BV is het Nederlandse team van HGF Limited, een van Europa’s meest toonaangevende en snelst groeiende kantoren op het gebied van Intellectuele Eigendom met een uitstekende reputatie door het leveren van hoge kwaliteit en buitengewone klantgerichtheid. Zoals je wellicht al is opgevallen zijn wij de IE wereld aan het opschudden met onze ambitieuze plannen en daarom zijn we op zoek naar ervaren en gekwalificeerde merkengemachtigden om zich bij ons team in Amsterdam te voegen.

 De functie biedt een informele werksfeer, waarbij je onderdeel uitmaakt van een team dat een indrukwekkend aantal nationale en internationale cliënten bedient, waaronder een aantal van ‘s werelds grootste merken in fashion, retail, elektronica en farma. Ons snelgroeiende kantoor is gevestigd in Amsterdam en gelegen in het bruisende, creatieve en vol in ontwikkeling zijnde Amsterdam-Noord.

Wij bieden een concurrerend pakket arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden voor de ontwikkeling van jouw carrière in zowel Nederland als de UK.

Hoe te solliciteren:

Stuur je CV en begeleidende brief met motivatie aan ons HR team: recruitment@hgf.com. Noem in de onderwerpregel onze referentie AMS/TM17.

recruitment@hgf.com

Apply online

Apply Online