Secretaresse - Amsterdam

Amsterdam

Job Ref: AMS/17

Job Type: Secretarial

Locations: Amsterdam

Zoek jij een nieuwe uitdaging in een inspirerende omgeving en wil jij graag werken in een dynamisch team?

HGF is op zoek naar een secretaresse ter ondersteuning van haar snel snel groeiende kantoor in Amsterdam. Het kantoor is gelegen in het bruisende, creatieve en vol in ontwikkeling zijnde Amsterdam-Noord.

We zijn op zoek naar een secretaresse met een levendige persoonlijkheid die de spin in het web zal zijn voor ons drukbezette team van internationale merkenspecialisten.  Het kantoor werkt samen met ‘s werelds grootste merken in fashion, retail, elektronica en farma.

HGF is een van de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het gebied van Intellectuele Eigendom met een uitstekende reputatie door het leveren van hoge kwaliteit en uitzonderlijke klantgerichtheid. We zijn op zoek naar een secretaresse die Nederlands en Engels spreekt en werkervaring heeft in de professionele dienstverlening, bij voorkeur in een juridische omgeving of op het gebied van Intellectuele Eigendom, alhoewel dit niet noodzakelijk is.

Wij bieden een concurrerend pakket arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden voor de ontwikkeling van jouw carrière in zowel Nederland als de UK.

Hoe te solliciteren:

Stuur je CV en begeleidende brief met motivatie aan ons HR team: hr@hgf.com. Noem in de onderwerpregel onze referentie AMS/17.

hr@hgf.com

Apply online

Apply Online